keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Pakkasmuotia 2014

Muhkea pipo ja muhkea kaulahuivi! Muhkeus on IN

Heissaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!! Toivotan teille kaikille söpöläisille hieman (aika paljon myöhässä) hyvää ja muodikasta uutta vuotta. Vuosi 2013 tuli ja meni ja ainakin itelleni ehti tapahta tuona vuonna vaikka ja mitä! Ensinnäkin perustin tämän blogin (!!!) mikä toi pajon sisältöä elämääni, kesällä koin ulkomaanmatkan ja ihastuin palavasti ensimmäistä kertaa elämässäni. Mutta kaikista suurin mullistus oli tietty äidiksi tuleminen. Sitä muutosta mitä koin fyysisesti ja psyykkisesti on hyvin vaikeaa pukea sanoiksi... (helpompi vaatteiksi (lol))  En koe olevani enää yhtä lapsekas ja kokematon kuin vuosi takaperin. Kokemusta ja osittain myös viisautta on tullut, mutta olen oppinut myös että kaikki ei ole kovin helppoa. Mutta vaikeuksista pystyy selviämään. 

Vuodelta 2014 toivon myös monenlaisia uusia kokemuksia. Toivon kokevani onnea ja iloa, rakkautta ja turvaa itselleni sekä rakkaalle lapselleni (plus mammalle ja bestikselle). Haluan muotirikkaan vuoden, jota voin esitellä teille. Toivon pystyväni oppimaan miten selviytyä vastoinkäymisistä ja olemaan parempi pieni sesse. Haluan ettei lapseni Honey olisi niin kauhukakara kuin se on nyt. Mitä te haluatte tältä vuojelta?

Lämmin pinkki pipo ja pinkki kaulaliina. Suojatkaa kurkku, ettei se tule kipeäksi! Se on kurjaa.
Tammikuu vetelee viimeisiään. Lunta on vähän, mutta pakkasta on ainakin nyt ollut paljon. Tärkein vinkki pukeutumisen suhteen on, että laittakaa paljon lämmintä päälle! Pipoja, kaulahuiveja, neuleita :) Paljon pehmeitä vaatteita ja väriä.

3 kommenttia:

  1. Tuo viimeinen asukokonaisuus on kaunis. Nautin syvästi pinkin pipon ja pinkin kaulaliinan yhdistelmästä – muodikasta ja samaan aikaan käytännöllistä. Kiitos Salsa, muodin edelläkävijä.

    VastaaPoista