keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Talvi on saapunut

Heippatirallaa!!

Talvi on saapunut keskuuteemme, jonnekin enemmän ja jonnekin vähän vähemmän. Täällä on satanut lunta ja ulkona on kovasti tuuli tuivertanut. Olkaa varovaisia, sillä nyt on se aika kun flunssapöpöt vaanii lumikokkareiden takana piilossa ja kaikkialla muuallakin. Onneksi yksi tapa välttää pöpöt on pukeutua oikein Salsan superien neuvojen avulla!! Eli luvassa talvimuotia a´la Salsa.

Ikävä kyllä luvassa on vain pari muotikuvaa, eli tuo jo ylempänä oleva kuva ja sitten tuo toinen. Muistakaa pukeutua lämpimästi!! Huivit on in. Käytän pörröhuivia, koska mun oma pörröturkki on menny jonnekin äitiyden mukana... (Mut älkää käyttäkö toisten turkkeja asusteina, se ei ole kivaa :( )Pipo on myös hyvä apuväline pitämään ajatukset lämpimässä.

Mutta hei tiietteks mitä!! Pari päivää sitten... nimittäin 02.12. tapahtui jotain hyvin mullistavaa!! Nimittäin mun syndet oli sillon!! WUHUUU!! ONNEA MINÄ ONNEA! :) :) nyt on kolme kokonaista vuotta elettynä ja monta edessä!

Sievästi somistaa päätäni kaunis puuhka <123
Sit runo omistettuna teille kaikille söpöläisille:

Talvi on saapunut ympärillemme,
tuuli lunta tupruttaa,
silloin lämpöiset vaatteet on kaverimme,
muuten kylmyys sua satuttaa.

Muista kietoutua huiviin,
ja laittaa pipo päähän,
näin ei kurkku mene jumiin
ja järki ei mene jäähän.

Ole hemaiseva ja mukava,
ja myöskin hieman tukeva <3

mun raksu <3<3<3<33<3<3
Nyt viedään jo viimeistä kuukautta tänä vuonna! Ja useimmat laskeskelee jo päiviä jouluun joulukalenterin turvin. Syökää paljon torttuja ja pitäkää yllä joulumieltä :)

Hyvää joulun oottelemista!!!

toivotteleepi 
SALSA

Adios amigo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti